Bier van de maand

bier-van-de-maand-maart-2023

Scheldebrouwerij

De Scheldebrouwerij is een ambachtelijke brouwerij uit 1994. Oprichters zijn Kees van Loenhout en Peter van der Eijnden en breide uit tot een groot en succesvol bedrijf. In 2000 werd de brouwerij overgedragen aan Jan en Frans Ooms, de neven van Peter van der Eijnden die al betrokken waren bij de brouwerij. Peter ging in dienst als brouwmeester en in 2005 ook als vertegenwoordiger. De brouwerij wilde nog groter en succesvoller worden en moest dus verhuizen. Sinds 2007 bevindt de brouwerij zich in Meer. Deze maand 2 paradepaardjes van de Scheldebrouwerij bij De Wijnproevers in de aanbieding:

ZEEZUIPER Fors, fris & vastberaden

Goudblond bier. Fris droog tot licht zoet met subtiele tonen van koriander en de geur van geel fruit. Een tripel die de smaakpapillen doet trillen, in een machtig mooie balans. De Zeezuiper is een dorstlesser voor de durfal.

STRANDGAPER Fris, Fruitig & Zwoel

Dit fris blond bier is de frisse blik bij een zwoel vergezicht. Een uitgesproken sprankelende dorstlesser met tonen van hop en citrus. Fris, strak met een subtiel bitter. Dit bier nodigt al snel uit naar meer. Meer zindering, meer samen.

BIJ 4 FLESSEN GRATIS OPENER!

Untappd logo

Bezoek Bier en Wijnhuis Panningen op Untappd

WT Wine logo

Bezoek Bier en Wijnhuis Panningen op Wijntransport

Online bestelling doorgeven

Geef nu online je bestelling aan ons door

Facebook logo Bier en Wijnhuis Panningen

Bezoek Bier en Wijnhuis Panningen op Facebook